Saab-nieuws Trollhättan: opluchting in Saab City

Trollhättan is afhankelijk van Saab. Omdat Saab de grootste lokale werkgever is, zijn kleine leveranciers en de hele structuur van de regio afhankelijk van de autofabrikant. Als Saab zou sluiten, zou dat een catastrofe zijn voor de hele regio. Nu, in de ochtend, na, wordt de opluchting in de stad merkbaar.

Saab-medewerkers bereiden zich momenteel voor op de productie in de fabriek van Stallbacka. Lokale verslaggevers melden dat de opluchting over de ontwikkeling van de laatste 24-uren in de lucht hangt en zichtbaar is voor de werknemers.

Anette Hellgren, voorzitter van de Union Union bij Saab Automobile, is erg opgelucht over het goede nieuws en voelt zich nu wat zorgeloos. Ze is erg ingenomen met Hawtai's toetreding, omdat China een enorme en belangrijke markt is. Een belangrijke stap voor Saab.

Paul Akkerlund, voormalig voorzitter van IF Metall bij Saab, met uitzicht op de stad en de regio als winnaar van de Zweedse - Chinese partnerschap. Hij hoopt nu om de activiteiten van de overheid ten gunste van Saab, want het is nog steeds de komst van Antonov is geopend en de intrede van Hawtai moet ook de goedkeuring van de autoriteiten.

Belangrijke stappen zijn gezet, we zijn blij voor de sympathieke stad Trollhättan en de Saab-medewerkers, nu wachten we op de start van de productie.

Tekst: admin / saabblog.net