Saabweek: Saab 9-5, Saab 900, Saab-sonnet

Saab is niet alleen een crisis. Saab bouwt en vooral fascinerende auto's met hart en ziel. Het maakt niet uit welk jaar, of de huidige Saab 9-5 of de klassieke Saab 900 of Saab Sonett.

Degenen die genoeg hebben gehad van het dagelijkse crisisscenario en het enthousiasme voor Zweedse auto's uit Trollhättan niet willen missen, zouden eens naar een van deze artikelen moeten kijken.

Winding Road rijdt met de Saab 9 5 Turbo 4 Premium

Een interessant artikel, want het tijdschrift Winding Road vergelijkt de Saab niet met de gebruikelijke verdachten zoals Audi A6 en Mercedes E klasse, BMW is er, maar bij andere ons zijn niet zo bekende merken zoals een Hyundai Genesis of Acura TL. Iets anders. Het artikel is waard om te lezen.

De laatste echte Saab

Bijna 20 jaar oud en nog groen achter de oren - dat moet zeker gebeuren. In het geval van Ulrich Reske's Saab 900 Turbo is daar niets mis mee. Integendeel - het metallic groen ziet er goed uit op de youngtimer. Saab 900 Turbo-artikel in de Ahlener Zeitung meer.

Saab sonnet

Als iemand denkt dat Koenigsegg de eerste Zweedse fabrikant is die een sportwagen op de markt brengt, dan is een geschiedenisles op zijn plaats. We beginnen met de eerste Zweedse atleet die kan worden gekocht en zullen binnenkort volgen met de andere Scandinaviërs die eerder werden gepresenteerd. Dus dit gaat over het Saab-sonnet. Lees het artikel op carpassion.de

Tekst: admin / saabblog.net