Saab Nieuws Stockholm: Wat zegt Vladimir Antonov?

Vladimir Antonov
Vladimir Antonov

Update: 13: 48 / Update 14: 57

Gisteren ontmoetten Bo Lundgren en Vladimir Antonov elkaar. De directeur van de Zweedse schuldadministratie beschreef de bijeenkomst als zeer positief. Vladimir Antonov is ook tevreden met de vooruitgang en is nu vol hoop om Saab-aandeelhouder te worden. Zijn woordvoerder Carlstöm zegt dat men de staatsschuldadministratie aan de ene kant met Antonov ziet.

De geplande verkoop van onroerend goed lijkt steeds minder in de belangstelling te staan, na ook aan de Antonov-zijde erkend te zijn bij de EIB op granieten druk. De EIB Problematk-oplossing is nu geen prioriteit meer en u bent op zoek naar andere financieringsopties.

Welke financieringsmogelijkheden Antonov ziet wilde zijn woordvoerder niet verraden. De investeerder zelf heeft Stockhlom verlaten en is op weg naar de Baltische staten waar hij meerdere banken heeft. De reis dient ook om de financiële problemen van Saab op te lossen.

Na Carlstöm zal Vladimir Antonov volgende week de fabriek in Trollhättan bezoeken. Misschien brengt hij dan een oplossing voor de problemen, zodat de productie opnieuw kan beginnen.

Zoals de Zweedse agentschappen melden, is Saab opnieuw in gesprek met GM. GM wil echter geen details geven. Saab is belangrijk voor GM als een licentienemer die lucratieve vergoedingen betaalt.

De Saab Mangangement heeft nu de tijdsfactor herkend. Zweedse persbureaus kondigen aan dat ze wanhopig zijn over de tijdfactor om nieuwe financieringsmogelijkheden te vinden. Terwijl we blijven discussiëren met de EIB, zijn we in gesprek met "verschillende Chinese bedrijven in de auto-industrie".

Tekst: admin / saabblog.net