Spyker moet zichzelf niet Saab noemen

Geen hernoemen in Saab: Spyker
Geen hernoemen in Saab: Spyker

Goed toegegeven, we hebben andere verwachtingen en wachten op andere rapporten. Maar een bericht is een bericht, is een bericht.

Vooral als het om Saab gaat.

Spyker, het moederbedrijf van Saab Automobile AB, had zijn naam willen veranderen in Saab. De naamswijziging vereist echter de goedkeuring van de Saab AB Group, die onder andere Saab Defense Systems en Gripen Kampjets produceert.

Deze goedkeuring is nu geweigerd, zodat Spyker waarschijnlijk zal veranderen in "Swedish Automobile". Spyker wil in de toekomst zijn aandelen verhandelen op de Stockholm Stock Exchange, op zoek naar de verkoop van Spyker Cars een nieuwe naam.

De naamswijziging zal waarschijnlijk worden besloten tijdens de jaarlijkse algemene vergadering in mei.

Tekst: admin / saabblog.net