Saab Club op de Techno Classica Essen

23. Techno Classica-voedsel
23. Techno Classica-voedsel

de 1. Duitse Saab Club heeft dit jaar een stand 23. Techno Classica vertegenwoordigd in Essen. De beurs vindt plaats vanuit de 30. Maart tot 03. April 2011 gehouden in de beurshallen van Essen. De 30. April is de dag van de pers en vakbezoek, de overige dagen zijn open voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

Het motto van dit jaar van de Saab Club "With Safety Saab" geeft informatie over het veiligheidsconcept van de klassieke Saab-auto's. Als speciale blikvanger hebben ze een "crash car" gebouwd in de vorm van een klassieke Saab 900.

De 1. De Duitse Saab Club is dit jaar opnieuw in competitie met andere clubs voor de beste clubstand. Saab-vrienden die Techno Classica bezoeken, moeten de betrokkenheid van de vrijwilligers bij ons favoriete merk dienovereenkomstig beoordelen.

Als u wilt, kunt u deelnemen aan de voorbereidende vergadering voor de Techno Classica op de 26.03 van 15.00 op het terrein van de Zeche Zollverein, Gelsenkirchner Strasse 181, Essen. De 1. De Duitse Saab Club presenteert op dit moment van tevoren zijn gebouwd voor de eerlijke Saab 900 Crash Car.