Saab Hatchback - Autosalon van Genève

Saab Auto Salon Geneva 2011
Saab Auto Salon Geneva 2011

Gisteren nog steeds speculatie, vandaag wordt het gerucht dikker. Saab zal een conceptstudie presenteren over de aanstaande Saab hatchback / hatchback en Saab 9-3 opvolger op het autosalon van Genève.

Het is de eerste conceptcar van Saab Desigen, Jason Castriota, en de eerste preview van de aanstaande opvolger van Saab 9-3.

Geneva Motor Show Saab 9-3 opvolger?
Geneva Motor Show Saab 9-3 opvolger?

Saab toont bovendien het 9-5-sportpak, dat vanaf april en vanaf september kan worden besteld om naar de Duitse klanten te rollen. Bovendien zullen de Saab 9-3 Cabriolet Independence Edition en de Saab 9-3 Griffin deel uitmaken van de autosalon van Genève.

Beide modellen worden vóór de show gepresenteerd op 23.02.11, de Saab-onafhankelijkheidsdag. De presentatie van het hatchback-concept is helaas bij de 01.03.2011 in Genève. We zijn meer dan enthousiast!

Afbeelding: Saab